Ik ben altijd blij met referenties, maar ook met opmerkingen en nieuwe idee

Bericht schrijven >

 

Enkele jaren geleden hadden we een glasschade aan de toegangsdeur van ons motorschip. Ik was op zoek naar een vakman die het snel kon repareren. Toen werd ik attent gemaakt op Richie's Allround. Richard verliet zijn werk onmiddellijk en verving dit glas door een prachtig antiek stuk. Hij heeft er 30 EUR voor in rekening gebracht. Maar hij moet ten minste een half uur gewerkt hebben. Ik schaamde me bijna en ik heb al wat meer betaald. - Sindsdien heb ik volledig vertrouwen in Richard. Hij heeft veel werk voor ons gedaan. Sterk vakkundig werk tijdens de revisie van mijn zeilschip. Massieve steun voor de refit van een kleine sloep. Hij heeft een nieuwe vloer in ons appartement gelegd en zal veel werk voor ons kunnen doen.Mensen die eerlijk werk doen, verdienen ons vertrouwen. En als buitenlanders (Zwitsers) waren we erg afhankelijk van hen.Daarom heb ik deze referentie geschreven. En Richard is ondertussen een vriend van ons geworden.

Thomas Rettenmund - 22-06-2020 - 22:50

Na de aanschaf van een zweedse klassieke boot liep ik al meer als een jaar te dubben hoe te beginnen en uit te voeren, ik kwam eenvoudig niet op het punt om te starten.

Ik vond Richard via de woodworkers website en na een afspraak te hebben gemaakt hebben we onder het genot van een bakkie koffie mijn plannen besproken.

Hierna is Richard de boot wezen bekijken, en hebben we een aanvalsplan gemaakt.

Nu ligt mijn boot in zijn werkplaats in Zwartsluis, en worden er eindelijk goede vorderingen gemaakt.

Op zijn aanraden heb ik gekozen voor een degelijke restauratie, omdat oplappen altijd een lappendeken blijft, en dit zonde is van zo?n mooi schip.

Richard heeft me geweldig op weg geholpen, en staat altijd met raad en daad klaar als het nodig is.

De sfeer in de werkplaats is lekker ontspannen, koffie en leuke gesprekken op zijn tijd, en ik ga er elke keer weer met een voldaan gevoel weg.Zie voor een bouwverslag ook mijn website www.luc?winters.nlMet vriendelijke groet,

Luc winters

Luc Winters - 12-03-2018 - 14:49

Richard heeft in de zomer van 2017 een tvkast op maat gemaakt. De kast is qua afmeting en opstelling precies zo geworden zoals afgesproken. Tijdens het werk kregen we af en toe een een afstemmingsvraag voorzien van een foto en informatie m.b.t.de voortgang. We krijgen veel complimenten en zijn zeer tevreden en zullen Richard zeker nog eens vragen bij en andere klus. Heb je een klus?: niet twijfelen...Richard bellen

Jan Vos - 12-01-2018 - 11:57

Richard heeft alle voorbereidingen en de nodige verbouwing voor de installatie van mijn nieuwe keuken voor zijn rekening genomen en

ook de co?rdinatie van de werkzaamheden van de anderen, waarbij hij

alleen mijn belang voor ogen had. Het is prachtig geworden.

Betrouwbaar. Een echte profi.Henny Nijenhuis-Luten - 11-01-2018 - 18:41

Ben werkzaam op de haven in zwartsluis, dus kende ik Richard al, hij heeft eerder onze wasserette verbouwd op de haven en het resultaat mag er wezen, dus had ik prive wat , te verbouwen en dacht gelijk aan Richard, Wij hebben de keuken in ons chalet laten betegelen door Richard, wij zijn uiterst tevreden met het resultaat het zijn moza?ek tegels , dus moeilijk te bewerken, maar beter en mooier had niet gekund, 10 met een griffel. ZEKER AAN TE BEVELEN.

Tjeerd en Hilda Verwer

Tjeerd & Hilda Verwer - 13-07-2014 - 11:09


Bericht schrijven >